15 years of experience
Insider knowledge
4000 of reviews
Personal care
Decide in 24H
Real time availability

Over ons

15 jaar ervaring van het BlumenRiviera team jaar ervaring

 

Ligurië specialist

Al meer dan 15 jaar zijn wij specialist voor Ligurië en de technologische marktleider voor vakantie-accommodaties in Ligurië. We kunnen dit doen door onze buitengewoon goede service voor onze gasten, accommodatie-eigenaren en partners. 

We bieden u vakantie-appartementen en vakantiehuizen van privé eigenaren, kamers of boerderijen (Agriturismi) in Ligurië. Alle accommodaties worden voortdurend gecheckt door onze medewerkers. Naast het verhuur van vakantieaccommodatie, geven wij u ook veel informative over de omgeving. Dit wordt ook door onze medewerkers persoonlijk samengesteld en regelmatig aangepast, zodat u de beste aanbevelingen van ons krijgt. 

Uitzicht over een smal straatje in LiguriëFantastisch zeezicht in Ligurië

 

Uitgebreide kennis over Ligurië Insider kennis

 

Wij kennen de region en de huizen

Voor ons is Ligurië niet zomaar een vakantieregio. Ons team is vol PassieOvertuiging en wij Houden van de regio. Wij hebben de accommodaties persoonlijk geïnspecteerd en we kunnen u persoonlijke en nagecheckte aanbevelingen geven over stranden, excursies en de huizen zelf.

Daarom kunt u profiteren van hoge kwaliteit en uitgebreide Insider-kennis

 Restaurant in LiguriëBordighera haven in LiguriëBussana Vecchia in Ligurië

 

 

Klantenbeoordelingen van BlumenRiviera klanten beoordelingen van onze gastens

 

Uw mening is belangrijk voor ons!

Met meer dan 4000 beoordelingen en talloze gasten die telkens graag weer hun vakantie bij ons zouden boeken, kunnen wij u de ervaring en zekerheid bieden die u zo nodig heeft voor uw vakantie. Profiteer van de vele beoordelingen en opmerkingen van huurders, en zo kunt u de perfecte vakantie-accommodatie vinden!

 Vakantie met kinderen in LiguriëJacht in Ligurië

 

 

Persoonlijke zorg iedere keer Persoonlijke zorg 

 

Erg goede bereikbaarheid en verschillende manieren van communicatie

Ons internationale team staat dagelijks klaar om u te helpen via de telefoon en e-mail voor, tijdens en na uw vakantie aan de BlumenRiviera. 

Wij helpen u wanneer u uw vakantie-accommodatie kiest, en wij bieden advies sneller dan enig ander bureau bij vragen of onduidelijkheiden. Bij ons kunt u dagelijks met de  Contactpersonen spreken. Wij spreken Duits, Engels en Frans en wij kunnen voor u met de Italiaanse accommodatie-eigenaren op locatie communiceren.

Wij zullen u niet aan uw lot overlaten, zelfs als u op uw vakantiebestemming bent. Als u hulp en advies nodig heeft in Italië, dan zijn wij altijd in staat om u van dienst te zijn met ons ervaren team in München.

Om de kosten in het buitenland te beperken, kunt u ook van onze SMS-Service  gebruik maken op weg naar uw vakantiebestemming, bij vertrek en tijdens uw verblijf.  

 Persoonlijke zorg van het BlumenRiviera Team

 

 

Beslis binnen 24 uur voor een boeking Reserveren – 24 uur per dag

 

Neem de tijd!

Nadat het contract is verzonden, heeft u 24 uur de tijd om de boeking definitief te bevestigen. U kunt daarom de tijd nemen om het met uw reisgenoten door te praten of met uw werkgever de plannen voor uw vakantie te bespreken of met ons te praten over zaken die misschien niet helemaal duidelijk zijn.

 Wijn in LiguriëRomantisch zeezicht in LiguriëZandstrand in Ligurië

 

Actuele beschikbaarheid van onze accommodatie Constant een up-to-date lijst van beschikbare vakantie-accommodaties

 

Updates van minuut tot minuut:

Onze homepage is altijd up-to-date voor u. U heeft altijd de beschikking over een up-to-date lijst met beschikbare vakantie-accommodaties en u zult precies kunnen zien wanneer deze accommodaties worden gereserveerd. U kunt daarom gewoon de gewenste periode selecteren en u kunt direct zien welke accommodaties beschikbaar zijn gedurende deze periode. 

Vakantiehuis in LiguriëVakantiehuur accommodaties met zwembad in Ligurië

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.