A beautiful fountain with flowers in VarazzeA street with flowers and palm trees along the coast in VarazzeA romantic street of VarazzeA beautiful view of the houses in VarazzeAn old church in Varazze, LiguriaA man is fishing from a port in VarazzeA wonderful view of a sandy beach in VarazzeA sculpture under a tree in Varazze

Varazze

Savona

Dit is een pittoreske kustplaats met een middeleeuws stadscentrum

De palmbomen langs de strandpromenade en het strand om te zonnebaden geven dat typisch Mediterrane vakantiegevoel

Varazze is voornamelijk tegenwoordig een populaire badplaats voor toeristen. Niet alleen de kwaliteit van het water, maar ook de veiligheid en de uitstekende faciliteiten die ook dit jaar weer de Bandiera Blue toegekend kreeg, zijn de reden waarom vakantiegangers naar Varazze komen. Ook spelen de goede weersomstandigheden met het milde klimaat een grote rol. Het zeewater kan wel 27 graden Celsius worden in de zomermaanden.

Daarnaast geeft de nieuwe toeristenhaven de mogelijkheid om excursies te maken naar het regionale natuurconservatiepark in Beigua en de schoonheid van de eeuwenoude middeleeuwse dorp maken van Varazze een van de meest populaire vakantiebestemmingen. Deze kustplaats wordt graag bezocht door bezoekers uit de Piëmont regio, Lombardije, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Nederland.

Met de bouw van de nieuwe toeristenhaven in het midden van de regio werd dit een van de meest belangrijke maritieme havens in de hele regio Ligurië. De haven werd bijzonder aantrekkelijk voor de meest luxueuze toeristen, omdat het mogelijk was om boten aan te leggen die tot wel 35 meter lang waren. Daarnaast zijn er de luxueuze appartement direct aan zee en de winkels, barretjes en restaurants.

Het dorp Varazze dat ontstond in de 11de eeuw, ligt in de provincie Savona. Het strekt zich uit op de westelijke Riviera tussen de Teiro en de Via Buranello en ligt aan de brede baai tussen Punta della Mola en Punta dell’Aspera. Vroeger was het dorp ommuurd en het had vijf poorten om de verschillende wijken te bereiken. Het stadsaanzicht in die tijd werd bepaald door marktplaatsen en citrusvruchten.

Scheepsbouw was vroeger een economische activiteit in Varazze. Grote vrachtzeilschepen werden hier gebouwd om de oceanen te doorkruisen.

Scheepsbouw nam af in belang en daarmee groeide het belang van het toerisme. In plaats van vrachtschepen, worden er alleen sportboten gebouwd in deze plaats. Vanuit een kleine plaats heeft zich een grotere stad met elitair toerisme ontwikkeld. Het wegennetwerk werd aangepast en het woongebied werd uitgebreid de heuvels in.

Het is belangrijk om op te merken dat de oude schoonheid van de stad niet verloren is gegaan. De St Ambrogio kerk met de Romanesk-Gotische klokkentoren uit de 16de eeuw staat nog steeds in het midden van de stad. De kerk ligt op een mooie Piazetta met kiezel en pleisterwerk in het midden van de stad. Ook kan de San Domenico kerk uit 1419 worden bezocht.

Varazze is een dorp in de provincie Savona, gelegen in de regio Ligurië. Rond Varazze zijn verschillende andere dorpen te vinden zoals Cogoleto (7,6 kilometer), Celle Ligure (3,9 kilometer) en Pero (4,5 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor Varazze.

Vakantiehuizen en vakantie appartementen in Ligurië Savona Varazze

Villetta Cristallo

Vakantiehuis in Ligurië Savona (Varazze)

Parkeerplaats, Terras, Barbecue, Tuinmeubels, Washing machine, Dishwasher, 4 slaapkamers(s) Ontdek de romantische oase! Mooie en unieke woning Het verwarmde zwembad is geopend van 1 april tot 31 oktober Terras Barbecue

Swimming Pool
Pets not allowed
Washing Machine
Dishwasher
TV
Internet
Parking lot
BBQ
Details


meer Vakantie appartement - Vakantiehuizen in Varazze

*Genoemde afstanden zijn, indien niet anders vermeld, weergegeven in autominuten. ** Zwembaden zijn, indien niet anders vermeld, vanaf begin juni tot einde september te gebruiken.

Autoverhuur in Savona > Varazze

Avis

Autoverhuur in Savona > Varazze


Telefoonnummer: 19811311

Adres: Via Vittorio Veneto, 44

Website:

> Autoverhuur Avis

Restaurants in Savona > Varazze

Trattoria Fossello

Restaurants in Savona > Varazze


Telefoonnummer: 019 95 945

Adres: Strada Provinciale 30

> Restaurants Trattoria Fossello

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.