Mensen genieten van de zon op het strand van ImperiaEen jacht tussen twee palmbomen in ImperiaKleurrijke gevels in Imperia Oneglia door zonsondergangKerk van Ave Maris Stella in het centrum van ImperiaEen mooie Logge di Santa Chiara in Imperia, LiguriaPalmbomen in de wind in een haven van ImperiaEen tuin met een fontein van Villa Grock, De clown museum in ImperiaDe clown museum Villa Grock in Imperia op een zonnige dag

Imperia (City)

Imperia

De grote en boeiende hoofdstad van de provincie Imperia

Een ding is zeker hier, u zult zich hier niet vervelen. Alles is hier te vinden, van sportactiviteiten tot bezienswaardigheden en culinaire hoogstandjes

Olijven uit Imperia

De introductie van het cultiveren van olijfbomen in de 12de eeuw is van groot belang in Imperia. De olijfgaarden zijn overal te vinden. Olijvenoogst is vandaag de dag in deze stad nog steeds erg belangrijk en bovendien is Imperia economisch afhankelijk van de oogst. We raden u aan om traditionele olijfolie te kopen van een van de vele boeren in de regio. U kunt meer informatie hierover vinden via de volgende link: https://blumenriviera.nlolivenoel-ligurien/olivenmuehlen/ U kunt traditionele olijfolie kopen op locatie in Imperia bij Carli, Raineri en Isnardi. We raden u ook aan om het olijfoliemuseum te bezoeken dat met veel zorg en kunde werd samengesteld. U zult hier interessante dingen te weten komen over het cultiveren en de oogst van olijven en de productie van de bekende olijfolie. Een andere belangrijke economische bron is sierteelt. Aangezien er steeds meer mensen hun welverdiende vakantie doorbrengen in vakantie-appartementen in Ligurië, betekent dit dat toerisme ook een belangrijke bron van inkomsten voor de regio is geworden.

Imperia’s culinaire lekkernijen

De regionale producten zijn natuurlijk een bijzondere delicatesse en specialiteit. De Ligurische Focaccia krijgt zijn onmiskenbare smaak door de speciale olijfolie. Vessalica knoflook is ook iets erg speciaals. Het wordt gebruikt als ingrediënt in veel verschillende specialiteiten zoals de Ligurische Pesto. Het unieke klimaat wordt beïnvloedt door de zee en de bergen en geeft de specialiteiten hun eigen bijzondere en unieke smaak. Wanneer u een bezoek brengt aan Imperia dan moet u zeker naar een van de vele restaurants in de havens van Oneglia en Porto Maurizio gaan. U vindt hier iets voor iedere smaak. Verse vis kunt u vinden bij La Beppa in de haven van Oneglia (Via Doria 24).

Tussen de kleurrijke oude vissershuisjes niet ver van de haven van Porto Maurizion ligt de pizzeria L’Oasi la Pizza (Piazzetta Sant Antonio 15). Bereid u voor op een verassing wanneer u naar deze pizzeria gaat. Pizzas worden geserveerd volgens een uniek principe gebaseerd op toeval, u een pizza kunt bestellen die al klaar is gemaakt of u kunt wachten op de volgende. Pizzeria “Giropizza” (Via de Geneys 11/13), dat werd geopend in April 2014, werkt volgens ongeveer hetzelfde principe. Hier kunt u verschillende heerlijke pizza’s uitproberen en u kunt zoveel eten als u maar wilt.

U kiest de pizza’s die u wilt. De door u gekozen pizza’s worden naar uw tafel gebracht op een grote houten dienblad. U kunt ook iets à la carte bestellen als u dat liever doet. Het menu is erg uitgebreid, van dubbele pizza’s, 3D pizza’s en pizza’s met een rand gevuld met kaas tot pannenkoeken, Focaccia’s en Panini’s. We raden u aan om te reserveren, want dit kleine restaurant is erg populair geworden. Bij restaurant Osteria dai Pippi in Porto Maurizion (Via dei Pellegrini 9) vindt u de traditionele Ligurische keuken.

Beleef Imperia!

De stad ligt direct aan zee, en daarom hebben toeristen die hun vakantie in Imperia doorbrengen de gelegenheid om een ontspannen vakantie aan zee door te brengen en tegelijkertijd spannende tochten door de bergen te maken. Of u nu er op uitgaat met de mountainbike of te voet, het fantastische landschap zal u erg enthousiast maken. De speciale paden bieden een uitdaging voor amateurs en professionals. Ontdek de fijne verfrissende charme van de stad Imperia, een stad die zich ontwikkeld heeft met verscheidenheid en schoonheid. U kunt verschillende winkels vinden in Imperia, rond de Piazza Dante in Oneglia, in de Via della Repubblica en in Via Bonfante. Op woensdag- en zaterdagmorgen is er markt in Oneglia en op donderdagmorgen in Porto Maurizio.

Naast Italiaanse mode en verse groente en fruit, zult u hier ook souveniers vinden voor uw familie en vrienden thuis. U mag zeker Villa Grock in Imperia niet missen, een museum toegewijd aan de beroemde Zwitserse clown Adrien Wettach. Het clown museum biedt spel en plezier voor de hele familie met zijn unieke kamers. Het Grock festival dat in Imperia wordt gehouden ter nagedachtenis van de clown heeft een gevarieerd programma. Een ander evenement dat u zeker niet mag missen is de ‘Vele de Epoca’ zeilrace die elke twee jaar wordt gehouden. Verschillende zeilboten komen naar de Ligurische kust voor dit evenement. Het culturele programma is een belevenis, zelfs als u niet deelneemt aan de race.

Stranden in Imperia

De stranden in Imperia zijn erg gevarieerd. U zult hier zandstranden, kiezelstranden en rotsstranden vinden. De stranden in Oneglia zijn rots- en kiezel stranden. U kunt verschillende parkeerplaatsen vinden en ook een grote speelplaats voor de kinderen aan de Lungomare, in de richting van Diano Marina. Als u met de fiets bent, dan kunt u van hieruit de oude verbindingsweg naar Diano Marina nemen en genieten van de nabijheid van de zee. Er zijn gratis en ook betaalde stranden die verschillende faciliteiten bieden (Oranje Strand) in Borgo Marina en ook in Bagni (zoals Bagni Oneglio).

Er is hier ook een hondenstrand (Bagni Buraxen). Vanuit Borgo Marina, kunt u naar Borgo Foce gaan via een wandelpad (Lungomare Domenico Moriani), onder Aurelia. Er is een gratis zandstrand (Foce strand) hier en verschillende rotsstranden. Vanaf de stranden in Borgo Prino heeft u een fantastisch uitzicht over Porto Maurizio en Torre Prarola. Aan het begin zult u een klein stuk zandstrand vinden en als u verder rijdt, dan komt u bij het rotsstrand. Er zijn hier ook twee grotere parkeerplaatsen.

Avondactiviteiten in Imperia

Om ’s avonds in Imperia te ontspannen, raden wij u aan om een wandeling te maken langs de haven van Oneglia of Porto Maurizio. Naast de vele restaurants, zult u ook barretjes vinden in beide gedeelten van Imperia stad, waar mensen elkaar ontmoeten voor een Aperitivo. De zogenaamde ‘Laboratorio’ in de haven van Oneglia is van harte aan te raden. Als u hier een Aperitivo besteld, dan krijgt u verschillende hapjes erbij. Ernaast ligt de bar ‘La Conchiglia’.

Als u honger heeft, dan kunt u een van de vele restaurants in de haven bezoeken. Er is ook een grote verscheidenheid aan restaurants in de haven van Porto Marina in Porto Maurizio. Het Greenwich Café bijvoorbeeld is erg populair hier. Mensen komen hier ’s avonds samen om te eten en/of om te dansen, vooral in het weekend. Dezelfde levendige atmosfeer kunt u in de zomermaanden vinden in de bar ‘Capo Horn’. Als u iets te vieren heeft dan kunt u dat in de openlucht doen op de Coco-Beach (voorheen Afrik) in Oneglia.

Imperia – provincie en stad Imperia is de naam van een van de vier Ligurische provincies en het is ook de naam van de Italiaanse haven aan de Riviera di Ponente. De hoofdstad van de provincie heeft 42.246 inwoners en ligt in het uiterste westen. Imperianen spreken het Ligurische dialect. Naast interessante bezienswaardigheden en entertainment, biedt Imperia ook authentieke vissershavens en ook een moderne marina. In 1945 werd het gebied een maand lang bezet door de Franse troepen.

Oneglia versus Porto Maurizio

De stad is verdeeld in twee onafhankelijke districten, Oneglia en Porto Maurizio en ook de omliggende dorpen. De districten worden gescheiden door de rivier Impero. Tegenwoordig vormen de twee districten een gemeenschap, hoewel deze twee districten vroeger vijandig tegenover elkaar stonden. Eeuwenlang, was er een sterke economische rivaliteit. In deze context, bleef Porto Maurizio loyaal aan Genua en Oneglia aan Savoye. De twee districten overkwamen hun rivaliteit met de bouw van een gemeentehuis in Imperia dat precies in het geografische centrum ligt.

Imperia vormt een gemeente met Artallo, Borgo d’Oneglia, Caramagna, Caramagnetta, Garbella, Moltedo, Montegrazie, Oneglia, Piani, Poggi, Porto Maurizio en Sant Agata en is een van de steden in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. Er zijn verschillende andere plaatsen rond Imperia zoals Gorleri (9,7 kilometer), Porto Maurizio (4,6 kilometer) en Costa Oneglia (8,1 kilometer). Wanneer u vanuit de richting Genua / Nizza komt, neemt u vanaf de snelweg de afslag Imperia Ovest.

Vakantiehuizen en vakantie appartementen in Ligurië Imperia Imperia (City)

Casa Belfiore

Holiday rental in Ligurië Imperia (Imperia (City))

Huisdieren op verzoek, Barbecue toegestaan, Parkeerplaats, Terras, Barbecue, Privé parkeerplaats, Tuinmeubels, Washing machine, 3 slaapkamers(s) Gezellig strand appartement aan het strand Terras

Pets on request
Washing Machine
Parking lot
BBQ
Details

Casa Canelli

Vakantiehuis in Ligurië Imperia (Imperia (City))

Huisdieren op verzoek, Tuin, Parkeerplaats, Terras, Tuinstoel, Barbecue, Olijfbomen, Washing machine, 5 slaapkamers(s) Zeezicht Zwembad Twee slaapkamers

Swimming Pool
Pets on request
Washing Machine
TV
Parking lot
BBQ
Details

-15%

Last Minute icon

Casa delle Stelle

Vakantiehuis in Ligurië Imperia (Imperia (City))

Barbecue toegestaan, Terras, Openbare parkeerplaats, Tuinmeubels, Washing machine, 4 slaapkamers(s) Terras met een prachtig uitzicht over de plaats tot aan de zee 2 slaapkamers Comfortabele woonkeuken

Pets not allowed
Washing Machine
TV
Internet
Details

Casa Garbella

Holiday rental in Ligurië Imperia (Imperia (City))

Huisdieren op verzoek, Barbecue toegestaan, Tuin, Parkeerplaats, Terras, Tuinmeubels, Washing machine, Dishwasher, 6 slaapkamers(s) Vlakbij de zee (circa 800 meter) 2 slaapkamers Goed onderhouden tuin Terras Internet

Pets on request
Washing Machine
Dishwasher
TV
Internet
Parking lot
Details

-20%

Casa Garbella Due

Holiday rental in Ligurië Imperia (Imperia (City))

Huisdieren op verzoek, Barbecue toegestaan, Parkeerplaats, Balkon, Terras, Tuinmeubels, Washing machine, Dishwasher, 6 slaapkamers(s) Vlakbij de zee (circa 800 meter) 2 slaapkamers Terras & balkon Uitzicht op zee Internet

Pets on request
Washing Machine
Dishwasher
TV
airconditioning
Internet
Parking lot
Details

Casa S. Lucia

Holiday rental in Ligurië Imperia (Imperia (City))

Tuin, Parkeerplaats, Terras, Tuinmeubels, Washing machine, Dishwasher, 5 slaapkamers(s) 2 slaapkamers 2 badkamers Zwembad Goed onderhouden tuin met terras

Swimming Pool
Pets not allowed
Washing Machine
Dishwasher
TV
Parking lot
Details

-10%

Last Minute icon

Villa dell Avvocato

Vakantiehuis in Ligurië Imperia (Imperia (City))

Huisdieren op verzoek, Barbecue toegestaan, Tuin, Parkeerplaats, Terras, Barbecue, Dakterras, Olijfbomen, Tuinmeubels, Washing machine, Dishwasher, 8 slaapkamers(s) 5 slaapkamers Zwembad 3 badkamers 2 grote terrassen

Swimming Pool
Pets on request
Washing Machine
Dishwasher
TV
Parking lot
BBQ
Details

-20%

Villa Paradiso

Holiday rental in Ligurië Imperia (Imperia (City))

Tuin, Parkeerplaats, Terras, Tuinstoel, Privé parkeerplaats, Tuinmeubels, Washing machine, Dishwasher, 4 slaapkamers(s) Mooie tuin met prachtig uitzicht op zee! Zwembad voor privé-gebruik , geopend van 1 april tot 31 oktober

Swimming Pool
Washing Machine
Dishwasher
TV
airconditioning
Internet
Parking lot
Details

Villetta di Nanni

Vakantiehuis in Ligurië Imperia (Imperia (City))

Huisdieren op verzoek, Barbecue toegestaan, Tuin, Parkeerplaats, Terras, Barbecue, Privé parkeerplaats, Tuinmeubels, 2 slaapkamers(s) Kleine villa Dromerig uitzicht op zee Groot terras Zwembad

Swimming Pool
Pets on request
TV
Parking lot
BBQ
Details

-20%

Last Minute icon

Villino Amelia VL

Vakantiehuis in Ligurië Imperia (Imperia (City))

Huisdieren op verzoek, Barbecue toegestaan, Tuin, Parkeerplaats, Terras, Barbecue, Olijfbomen, Tuinmeubels, Washing machine, Dishwasher, 4 slaapkamers(s) Villa met prachtig uitzicht op zee Terras

Pets on request
Washing Machine
Dishwasher
TV
Parking lot
BBQ
Details
  • personen
  • 4
  • slaapkamers(s)
  • 1
  • van
  • 300€
  • /week


meer Vakantie appartement - Vakantiehuizen in Imperia (City)

*Genoemde afstanden zijn, indien niet anders vermeld, weergegeven in autominuten. ** Zwembaden zijn, indien niet anders vermeld, vanaf begin juni tot einde september te gebruiken.

Stranden in Imperia > Imperia (City)

Bagni Buraxen

Stranden in Imperia > Imperia (City)


Email: bagniburaxen@imperiaspiagge.it

Telefoonnummer: 39 018 361 722

Adres: Via Boine, 2

> Stranden Bagni Buraxen

Bagni Mané

Stranden in Imperia > Imperia (City)


Email: bagnimane@imperiaspiagge.it

Telefoonnummer: 39 018 364 219

Adres: Via Privata Rambaldi, 2

> Stranden Bagni Mané

Bagni Spinnaker

Stranden in Imperia > Imperia (City)


Email: bagnispinnaker@imperiaspiagge.it

Telefoonnummer: 39 018 361 058

Adres: Via Scarincio, 27

> Stranden Bagni Spinnaker

Baia Salata

Stranden in Imperia > Imperia (City)


Adres: Lungomare C. Colombo

> Stranden Baia Salata

CO-CO Beach

Stranden in Imperia > Imperia (City)


Telefoonnummer: 0183767790

Adres: Viale Giacomo Matteotti, 209

> Stranden CO-CO Beach

Oneglio

Stranden in Imperia > Imperia (City)


Email: bagnioneglio@imperiaspiagge.it

Telefoonnummer: 390 183 666 273

Adres: Via Scarincio, 31

Website:

> Stranden Oneglio

Spiaggia Libera Porto Maurizio

Stranden in Imperia > Imperia (City)


Telefoonnummer: 393 477 243 042

Adres: porto Maurozio

> Stranden Spiaggia Libera Porto Maurizio

Beachvolleyball in Imperia > Imperia (City)

A'FRIK

Beachvolleyball in Imperia > Imperia (City)


Telefoonnummer: 183767790

> Beachvolleyball A'FRIK

Beachvolleyball in Imperia > Imperia (City)

A'FRIK

Beachvolleyball in Imperia > Imperia (City)


Telefoonnummer: 183767790

> Beachvolleyball A'FRIK

Fietsverhuur in Imperia > Imperia (City)

Cicli Bosco Luca

Fietsverhuur in Imperia > Imperia (City)


Telefoonnummer: 0183 666781

Adres: Via Gabriele D'Annunzio, 4-12

> Fietsverhuur Cicli Bosco Luca

boottochten in Imperia > Imperia (City)

Fischfang live erleben mit der Lega Pesca

boottochten in Imperia > Imperia (City)


Email: rr@liguria.legapesca.it

Telefoonnummer: 0183666277

Adres: Via G. Airenti, 5 18100 Imperia

> boottochten Fischfang live erleben mit der Lega Pesca

Mit bluWest nach San Futtuoso und Portofino

boottochten in Imperia > Imperia (City)


Email: bluwest@bluwest.it

Telefoonnummer: 183769364

Adres: Via Scarincio 12

> boottochten Mit bluWest nach San Futtuoso und Portofino

Cafes in Imperia > Imperia (City)

Cafe Piccaro

Cafes in Imperia > Imperia (City)


Adres: Via Silvio Bonfante, 2

> Cafes Cafe Piccaro

Caffe Certe Volte

Cafes in Imperia > Imperia (City)


Adres: Via Felice Cascione, 80

> Cafes Caffe Certe Volte

La Piazetta

Cafes in Imperia > Imperia (City)


Adres: Calata Gian Battista Cuneo, 75

> Cafes La Piazetta

Kerken in Imperia > Imperia (City)

Santa Maria Maggiore

Kerken in Imperia > Imperia (City)


Adres: Viale Giacomo Matteotti, 209

> Kerken Santa Maria Maggiore

Duikcentra in Imperia > Imperia (City)

Borgo Marina Diving

Duikcentra in Imperia > Imperia (City)


Email: info@borgomarinadiving.com

Telefoonnummer: +39 329 2215647

Adres: Via Croce di Malta 59 18100 Imperia

Website:

> Duikcentra Borgo Marina Diving

Angeln in Imperia > Imperia (City)

Blue Water fishing

Angeln in Imperia > Imperia (City)


Email: marco@pescainliguria.com

Telefoonnummer: 3351243554

Adres: Viale Giacomo Matteotti, 209

Website:

> Angeln Blue Water fishing

Kruidenierswinkel in Imperia > Imperia (City)

Alimentari

Kruidenierswinkel in Imperia > Imperia (City)


Adres: Via C. Battisti 125A, Imperia

> Kruidenierswinkel Alimentari

Il Pane

Kruidenierswinkel in Imperia > Imperia (City)


Adres: Via Santa Lucia, 2

> Kruidenierswinkel Il Pane

L'Angolo del Pane

Kruidenierswinkel in Imperia > Imperia (City)


Adres: Viale Giacomo Matteotti, 209

> Kruidenierswinkel L'Angolo del Pane

Lidl

Kruidenierswinkel in Imperia > Imperia (City)


Adres: Via dei Mirti, 8-20

> Kruidenierswinkel Lidl

Margherita Conad

Kruidenierswinkel in Imperia > Imperia (City)


Adres: Via XXV Aprile, 25

> Kruidenierswinkel Margherita Conad

Panificio

Kruidenierswinkel in Imperia > Imperia (City)


Adres: Via XXV Aprile, 41

> Kruidenierswinkel Panificio

Poggi

Kruidenierswinkel in Imperia > Imperia (City)


Adres: Piazza de Edmondo Amicis, 77

> Kruidenierswinkel Poggi

Wandeling in Imperia > Imperia (City)

Liguria da Scopire

Wandeling in Imperia > Imperia (City)


Email: info@liguriadascopire.it

Telefoonnummer: 0183290213

Adres: Via G. B. Vieusseux, 8

Website:

> Wandeling Liguria da Scopire

Luca Patelli - Wanderführer und Fotograf

Wandeling in Imperia > Imperia (City)


Email: info@lucapatelli.com

Telefoonnummer: 00393476006939

Adres: Viale Giacomo Matteotti, 209

Website:

> Wandeling Luca Patelli - Wanderführer und Fotograf

Musea in Imperia > Imperia (City)

Museo dell'Olivo

Musea in Imperia > Imperia (City)


Telefoonnummer: 0039-0183720000

Adres: Via Garessio, 11

Website:

> Musea Museo dell'Olivo

Museo Navale

Musea in Imperia > Imperia (City)


Email: museonavaleimperia@libero.it

Telefoonnummer: 0183 651541

Adres: Piazza Duomo, 11

> Musea Museo Navale

Villa Grock

Musea in Imperia > Imperia (City)


Telefoonnummer: 0183 704211

Adres: Via Fanny Roncati Carli, 42

Website:

> Musea Villa Grock

Bar in Imperia > Imperia (City)

Baia Salata e Capanne

Bar in Imperia > Imperia (City)


Telefoonnummer: 183666514

Adres: Strada Lamboglia, 1

> Bar Baia Salata e Capanne

Speelplaats in Imperia > Imperia (City)

Imperia

Speelplaats in Imperia > Imperia (City)


Adres: giardino La Rabina

> Speelplaats Imperia

Restaurants in Imperia > Imperia (City)

Al Santuario

Restaurants in Imperia > Imperia (City)


Telefoonnummer: 018369192

Adres: Piazza Santuario 1, Montegrazie

> Restaurants Al Santuario

Bacicadda

Restaurants in Imperia > Imperia (City)


Telefoonnummer: 1,83E+08

Adres: Via Doria 46

> Restaurants Bacicadda

Capitan Blood

Restaurants in Imperia > Imperia (City)


Email: giselo.a@alice.it

Telefoonnummer: 018361070

Adres: Lungomare C. Colombo

> Restaurants Capitan Blood

Il Melograno

Restaurants in Imperia > Imperia (City)


Adres: Via Des Geneys 12

> Restaurants Il Melograno

La Beppa

Restaurants in Imperia > Imperia (City)


Adres: Via A. Doria 26

> Restaurants La Beppa

La Mirage

Restaurants in Imperia > Imperia (City)


Adres: Borgo Prino

> Restaurants La Mirage

La Scialuppa

Restaurants in Imperia > Imperia (City)


Adres: Via A.S. Novaro 17

> Restaurants La Scialuppa

Laterna Blu

Restaurants in Imperia > Imperia (City)


Adres: Via Scarincio, 32

> Restaurants Laterna Blu

Lucio

Restaurants in Imperia > Imperia (City)


Email: info@locandadelmar.it

Telefoonnummer: 0183652523

Adres: Strada Lamboglia 17

Website:

> Restaurants Lucio

Nero di Seppia

Restaurants in Imperia > Imperia (City)


Telefoonnummer: 0183 60946

Adres: Spianata Luigi Varese, 4

> Restaurants Nero di Seppia

Osteria da Pippi

Restaurants in Imperia > Imperia (City)


Telefoonnummer: 0183 652122

Adres: Via dei Pellegrini, 9

> Restaurants Osteria da Pippi

Osteria del Pescatore

Restaurants in Imperia > Imperia (City)


Telefoonnummer: 018363805

Adres: Via del Ponte, 32

> Restaurants Osteria del Pescatore

Porto Vecchio

Restaurants in Imperia > Imperia (City)


Telefoonnummer: 3,90E+11

Adres: Via Domenico Acquarone, 32

> Restaurants Porto Vecchio

Ristorante du Cappellan

Restaurants in Imperia > Imperia (City)


Telefoonnummer: 0183-69311

Adres: Via del Canto 142

> Restaurants Ristorante du Cappellan

Ristorante Pizzeria Lounge Blue Marine

Restaurants in Imperia > Imperia (City)


Email: 71francesco.luciani@gmail.com

Telefoonnummer: 0183 782922

Adres: Piazza Nino Bixio 1

> Restaurants Ristorante Pizzeria Lounge Blue Marine

Ristorante Salvo Cacciatori

Restaurants in Imperia > Imperia (City)


Telefoonnummer: 183293763

Adres: Via G.B. Vieusseux 12

> Restaurants Ristorante Salvo Cacciatori

Trattoria Della Etta in Lucinasco

Restaurants in Imperia > Imperia (City)


Email: contatti@dallaetta.com

Telefoonnummer: 0039 0183 52367

Adres: Via Roma 33 Lucinasco, Imperia

Website:

> Restaurants Trattoria Della Etta in Lucinasco

Bootverhuur in Imperia > Imperia (City)

Circolo Velico Imperiese

Bootverhuur in Imperia > Imperia (City)


Email: office@ycim.it

Telefoonnummer: 018363788

Adres: Via Scarincio, 146

Website:

> Bootverhuur Circolo Velico Imperiese

Lega Navale Italiana

Bootverhuur in Imperia > Imperia (City)


Email: imperia@leganavale.it

Telefoonnummer: 0183667292

Adres: Via Scarincio, 88-142

Website:

> Bootverhuur Lega Navale Italiana

Yacht Club Imperia

Bootverhuur in Imperia > Imperia (City)


Email: office@ycim.it

Telefoonnummer: 0183 63788

Adres: Via Scarincio, 146

Website:

> Bootverhuur Yacht Club Imperia

Scooter verhuur in Imperia > Imperia (City)

QuaDTeca

Scooter verhuur in Imperia > Imperia (City)


Telefoonnummer: 390 183 293 423

Adres: Lungomare A. Vespucci 4

> Scooter verhuur QuaDTeca

Ligurische Specialiteiten in Imperia > Imperia (City)

Azienda Agricola San Martino

Ligurische Specialiteiten in Imperia > Imperia (City)


Email: info@extraverginebiologico.it

Telefoonnummer: 183660305

Adres: Via Superiore Armanna, 43

> Ligurische Specialiteiten Azienda Agricola San Martino

Zwembad in Imperia > Imperia (City)

Piscina Rari Nantes

Zwembad in Imperia > Imperia (City)


Telefoonnummer: 0183650353

Adres: Via San Lazarro

> Zwembad Piscina Rari Nantes

Walvissen spotten in Imperia > Imperia (City)

Cetacei Whale Watch

Walvissen spotten in Imperia > Imperia (City)


Email: info@whalewatch.it

Telefoonnummer: 0183769364/336688829/3495965355

Adres: Via Scarincio, 50

Website:

> Walvissen spotten Cetacei Whale Watch

Wijnboeren in Imperia > Imperia (City)

Azienda Agricola Saglietto

Wijnboeren in Imperia > Imperia (City)


Email: info@saglietto.com

Telefoonnummer: +39 0183651308, +39 3396132532

Adres: Via Fanny Roncati Carli, 13-15

Website:

> Wijnboeren Azienda Agricola Saglietto

Vis amoris

Wijnboeren in Imperia > Imperia (City)


Telefoonnummer: 3 483 959 569

Adres: Strada Privata Molino di Jave, 23

> Wijnboeren Vis amoris

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.