Prescinseua

Pomodori fritti alla ligure - Bijgerechten

Canestrelli

Printer icon
Soort preparaat:
Bijgerechten
Onkosten:
Easy
Bereidingstijd:
Kort
Beschrijving:
De Ligurische keuken tovert een smakelijk bijgerecht dat maar een paar ingredi?nten heeft: geroosterde tomaten en kruiden. Andere variaties vervangen de peterselie met selderijbladen, basilicum of marjoraan.

Belangrijkste ingrediënten:
4 middelgrote tomaten,
 
1 bosje peterselie,
 
3 teentjes knoflook,
 
5 eetlepel(s) olijfolie,
 
zout, peper
Bereidingswijze:
Was de tomaten, halveer en verwijder de zaden en het sap. Verhit wat olie in een koekenpan (niet te heet!) en bak de tomaten, met de binnenkant naar beneden, voor 5 - 6 minuten. Ondertussen, hak de peterselie en knoflook fijn. Draai de tomaten om en bestrooi ze met peterselie, en knoflook, zout en peper. Bak ze weer voor 5 ? 6 minuten en serveer warm.

Recepten Ligurië


BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2024 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.