Salsa di spinaci - Pesto & Sauzen
Soort preparaat:
Pesto & Sauzen
Onkosten:
Easy
Bereidingstijd:
Kort
Beschrijving:
Spinaziesaus alla Liguri? wordt gemaakt met eenvoudige, natuurlijke ingredi?nten. Het wordt geserveerd met pasta.
Belangrijkste ingrediënten:
Ingredi?nten voor 4 personen:
300g spinazie
1 teentje knoflook
1 ansjovisfilet
1 eetlepel(s) amandelen
2 eetlepel(s) olijfolie
zout
Bereidingswijze:
Was de spinazie goed, kook het en giet het af.
Maak de amandelen fijn met een mortel, voeg wat water toe, zodat er een cr?mige massa ontstaat.
Bak de ansjovisfilet in een pan met wat olie en voeg de fijngehakte knoflook toe. Voeg de spinazie en amandelcr?me toe. Voeg zout naar smaak toe, goed roeren en ongeveer 15 minuten laten doorkoken.