Een prachtig uitzicht over de huizen in Zoagli, LiguriëBekijk naar Zoagli vanaf een bergMooi uitzicht op een perfecte vakantiebestemming ZoagliDe prachtige stad centrum van Zoagli in LiguriëEen prachtig panoramisch uitzicht over ZoagliEen mooi huis in ZoagliEen prachtig uitzicht van een kerktoren in ZoagliGezicht op een kerk in ZoagliGebouwen in een park in ZoagliEen mooie straat in Zoagli

Zoagli

Genova

Dit is een mooie kustplaats aan de Riviera di Levante

Het mooie centrum aan de voet van een natuurlijk amfitheater nodigt uit om een wandeling te maken en rond te kijken

De beroemde kliffen en ezelpaden lopen langs de Middellandse Zee. Deze talrijke weggetjes verbinden Zoagli met de omringende districten zoals San Pietro di Rovereto, San Pantaleo of St Martin. Zij beginnen vanuit het natuurlijke amfitheater, dat in het centrum ligt. Wie Zoagli bezoekt, moet deze paden hebben ontdekt! De Canevaro promenade is gewoon ideaal voor mooie wandelingen. Het voert u langs beide kanten van het centrale strand en werd door de inwoners aangelegd in de vorige eeuw. Een nieuwe promenade werd aangelegd in 2003. De Mariners promenade maakt het mogelijk om een fascinerende tocht te maken door rotsen en baaien langs de kust, zelfs in de winter.

Omgeven door dennen- en olijvenbomen, tropische planten en struiken met bloemen, kunt volop van u uw vakantie in Zoagli genieten. Een uitzicht door het raam over het magische landschap, naar de baaien en kiezelstranden hebben een magische uitwerking op iedere bezoeker. U kunt hier ook uw horizon verbreden onder water. De kust voor Zoagli is bijzonder geschikt om te duiken. Daarnaast kunt u de diverse maritieme flora en fauna en het standbeeld van Onze Lieve-Vrouw in de diepte bewonderen.

De eeuwenoude kustplaats Zoagli ligt in de provincie Genua. Het is gelegen tussen Chiavari en Rapallo aan de Golf van Tigullio.

De bezienswaardigheden in Zoagli zijn twee verdedigingstorens die in de 15de eeuw werden gebouwd. Zij zijn niet alleen bepalend voor de aanblik van de stad, maar komen ook op het wapenschild terug. Er staan twee torens op het wapenschild: de toren met een blauwe achtergrond staat voor de schippers en de andere met de gele achtergrond staat voor de wevers. Zijde werd hier in de middeleeuwen gewoven en fluweel in de 16de eeuw. Zoagli is erg bekend om deze stoffen, aangezien zij werden geëxporteerd naar veel verre landen rond de hele wereld. Helaas zijn er nu nog maar twee weefmolens, de Ditta Gaggioli en de Ditta Cordani die dit ambacht beoefenen. De oostelijke verdedigingstoren werd in de 18de eeuw gerestaureerd en tegenwoordig worden er trouwerijen, tentoonstellingen en culturele evenementen gehouden. De westelijke verdedigingstoren met het Canevaro kasteel is in privébezit en kan worden gehuurd voor privé-gelegenheden.

Zoagli is een dorp in de provincie Genua, gelegen in de regio Ligurië. In de buurt van Zoagli zijn verschillende andere dorpen te vinden zoals Campodonico (12,3 kilometer), Villa Oneto (14,3 kilometer) en Semorile (3,6 kilometer). Vanuit de richting Genua, neemt u vanaf de snelweg de afslag voor Rapallo en dan rijdt u richting de SS1 en volgt u deze weg tot aan Zoagli.

Vakantiehuizen en vakantie appartementen in Ligurië Genova Zoagli

Villa Antica 2

Vakantie appartementen in Ligurië Genova Zoagli

circa 8 Min. tot de zee Huisdieren zijn niet toegestaan, Balkon, Tuin, Wasmachine, Internet, Afwasmachine, Schoorsteen, Zeezicht, Op een helling, TV, Terras, Barbecue toegestaan,

Huisdieren zijn niet toegestaan
Wasmachine
Afwasmachine
Barbecue
Satelliet/TV
Internet
Details


meer Vakantie appartement - Vakantiehuizen in Zoagli

*Genoemde afstanden zijn, indien niet anders vermeld, weergegeven in autominuten. ** Zwembaden zijn, indien niet anders vermeld, vanaf begin juni tot einde september te gebruiken.

Kerken in Genova > Zoagli

Restaurants in Genova > Zoagli

Due Querce

Restaurants in Genova > Zoagli


Email: info@le2querce.it

Telefoonnummer: 0185 52907

Adres: Piazza S. Ambrogio 31, 16030 Zoagli, Italien

Website:

> Restaurants Due Querce

Il Galletto

Restaurants in Genova > Zoagli


Telefoonnummer: 0185306059

Adres: Galleria dell'Anchetta

> Restaurants Il Galletto

BlumenRiviera GmbH

Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Ossannastraße 7
80999 München
Duitsland
0049 170 48 58 68 6
info@blumenriviera.de

11 Jan - 14 Okt | Ma - Wo & Vr - Za: 10 - 19 uur, Zo: 12 - 18 uur
15 Okt - 10 Jan | Ma - Do: 14 - 18 uur

© 2000 - 2019 BlumenRiviera GmbH Vakantiehuizen & accommodatie huur in Ligurië

Fouten en wijzigingen voorbehouden, aanbod geheel vrijblijvend.